U bent hier: Tuinwerken > Tuinaannemer Geetbets

  OFFERTE TUINWERKEN

  Voor welke tuinwerken wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze tuinaannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Tuinaannemer in Geetbets gezocht? Wij realiseren uw tuinaanleg of tuinrenovatie, maar ook tuinonderhoud kunnen we voor u doen.

  Voor een tuinontwerp op maat zit je hier niet op de juiste plaats, maar wil je een tuinaanleg of tuinrenovatie realiseren, dan kan je een beroep doen op ons, ervaren tuinaannemer in Geetbets die werkt aan betaalbare tarieven.

  Deze tuinspecialist biedt allerlei werkzaamheden in de tuin aan met de juiste materialen. Hieronder vindt u een overzicht van wat voor soort tuinwerken wij voor u kunnen doen.

  Wat is een tuinaannemer? Iemand die uw tuinaanleg, of alle andere soort tuinwerken voor u kan uitvoeren in regio Geetbets.

  Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud, een tuinaannemer beschikt over voldoende kennis om alle soorten tuinwerken uit te voeren.

  Tuinaanleg

  • Opritten & terras aanleggen
  • Houten terras aanleggen
  • Gazon aanleggen
  • Kunstgras plaatsen
  • Vijver aanleggen
  • Bio zwembad
  • Zwembad plaatsen in de tuin
  • Grond- en graafwerken
  • Tuinafsluitingen
  • Boordstenen plaatsen
  • Keerwanden plaatsen
  • Tuinverlichting plaatsen

  Tuinonderhoud:

  • Bomen planten
  • Bomen rooien
  • Hagen & struiken snoeien
  • Gras maaien
  • Onkruid wieden
  • Aanplanting

  Hoeveel kost een tuinaannemer in Geetbets?

  Het uurtarief van een tuinaannemer in Geetbets ligt normaal gesproken tussen de 35 en 40 euro, maar het is denkbaar dat er een hoger of lager tarief in rekening wordt gebracht op basis van de hoeveelheid werk die gedaan moet worden.

  Houd er rekening mee dat het uurloon exclusief materiaalkosten is. Afhankelijk van het bedrijf rekenen sommige tuinaannemers een uurloon, terwijl anderen een vooraf bepaald vast bedrag vragen.

  De precieze kosten zijn van een aantal zaken afhankelijk. De aard van het werk (onderhoud, aanleg van een nieuwe tuin, enz.) en de benodigde materialen zijn slechts enkele voorbeelden van elementen die een aanzienlijke impact zullen hebben op de uiteindelijke kostprijs van uw tuinproject.

  Hoe gaan we te werk?

  Om de situatie ter plaatse goed in kaart te brengen komt er eerst een hovenier bij u thuis om uw wensen en behoeften i.v.m. uw tuinaanleg te bespreken.

  Is er een tuinontwerp?

  Als er al een tuinplan is gemaakt, wordt het specifieke proces beschreven dit plan te realiseren zodoende we u een offerte op maat kunnen geven op basis van uw tuinontwerp.

  Tuin aanleggen zonder tuinontwerp?

  Zoals reeds aangehaald maken wij geen tuinontwerpen, maar op basis van onze ervaring kunnen we u wel aansturen. Als u dus (ongeveer) weet wat u wilt, kunnen we samen uw tuin realiseren.

  Daarna maakt uw tuinman een schatting van de prijzen. Na goedkeuring kunnen de werkzaamheden op de afgesproken datum beginnen. De implementatie blijft uiteraard uw verantwoordelijkheid en er kunnen altijd wijzigingen worden aangebracht, hoewel hiervoor in sommige gevallen extra kosten kunnen worden berekend.

  Zelfwerkend zaakvoerder
  Vrijblijvend plaatsbezoek & gratis offerte
  Altijd correcte prijzen
  Kwaliteitsvolle uitvoering van ieder project
  Alles uitgevoerd door één firma
  Eigen materiaal & vrachtwagens
  Ook ervaring met archeologische opgravingen

  Over ons

  Wij spreken zowel particulieren, bouwfirma’s, aannemers, tuinbedrijven als landbouwbedrijven aan. Wij hechten zeer veel belang aan persoonlijk contact en op voorhand de situatie gaan bekijken. Voor vrijblijvend advies en informatie kan u ons altijd contacteren.

  Grote en kleine werken

  Onze vingers staan altijd te kriebelen om te kunnen werken. Met onze machines doen we zowel grote als kleine werken. Iedereen kan bij ons terecht.

  Wat u van ons mag verwachten?

  Wij zijn flexibel naar materiaalgebruik, tijdschema en uitvoering toe. Zelf hechten wij veel belang aan orde, netheid, stiptheid en correctheid. Daarom zijn we uw ideale partner!

  Contacteer ons dus gerust voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.

  Wij behoren tot een netwerk van grondwerkers die actief zijn in gans Vlaanderen. Wij helpen dan ook met plezier iedereen verder

  Start nu je gratis offerteaanvraag & wij zoeken de aannemer met de juiste kennis en ervaring bij jou in de regio! Zonder enige verplichtingen.