Regenwaterput & septische put plaatsen in Wingene

Specialist in het plaatsen van septische putten & regenwaterputten in regio Wingene & omstreken

  GRATIS OFFERTESERVICE

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  U kan bij ons terecht voor het professioneel plaatsen van zowel regewaterputten als septische putten in Wingene. En dit steeds aan zeer aantrekkelijke tarieven.

  Septische put plaatsen

  Een septische put wordt gebruikt om uw afvalwater (wc, douche, wasmachine, …) te zuiveren alvorens het in de riolering terecht komt.

  Het verschil met een beerput is dat een septische put een afvoer heeft naar het centrale rioolnetwerk.

  Hoe gaan te werk bij het plaatsen van een septische put?

  1. We gaan eerst de plaats bepalen. Idealiter zo dicht mogelijk bij het gebouw en een plaats die goed bereikbaar is (meestal de oprit dus).
  2. We gaan grond uitgraven.
  3. We gaan de bodem verstevigen met stabilisé. Indien de put in een gebied met een hoog grondwaterpeil komt, gaan we deze nog extra verankeren.
  4. Volgende stap is het plaatsen van de aan- en afvoerbuizen.
  5. In de laatste stap gaan we de tank vullen met water om te controleren op lekken.

  Regenwaterput plaatsen

  Het is voor veel mensen een grote uitdaging om in deze tijden hun waterverbruik te beperken. Het installeren van een regenwaterput kan hierbij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het plaatsen van putten, zijn wij erin gespecialiseerd om kwaliteitsvolle regenputten aan te leggen zodat u geld kan besparen op uw waterrekening.

  Zoals hierboven reeds aangehaald bespaart u kosten door regenwater op te slagen. U kan vervolgens het opgeslagen regenwater gebruiken voor uw toilet, wasmachine, beregening in de tuin, …

  Wist u dat u door een waterput te gebruiken 50% bespaart op leidingwater? Dat is een hele hoop!

  Heb ik ook een regenwaterpomp nodig?

  Ja. Via een regenwaterpomp wordt het regenwater via een afzonderlijk circuit door uw huis verspreid. Sinds enkele jaren zijn dergelijke regenwaterpompen bij nieuwbouwwoningen zelfs verplicht.

  Zelfwerkend zaakvoerder
  Vrijblijvend plaatsbezoek & gratis offerte
  Altijd correcte prijzen
  Kwaliteitsvolle uitvoering van ieder project
  Alles uitgevoerd door één firma
  Eigen materiaal & vrachtwagens
  Ook ervaring met archeologische opgravingen

  Wij behoren tot een netwerk van grondwerkers die actief zijn in gans Vlaanderen. Wij helpen dan ook met plezier iedereen verder

  Start nu je gratis offerteaanvraag & wij zoeken de aannemer met de juiste kennis en ervaring bij jou in de regio! Zonder enige verplichtingen.

  Over ons

  Wij spreken zowel particulieren, bouwfirma’s, aannemers, tuinaanleggers als landbouwbedrijven aan. Wij hechten zeer veel belang aan persoonlijk contact en op voorhand de situatie gaan bekijken. Voor vrijblijvend advies en informatie kan u ons altijd contacteren.

  Grote en kleine werken

  Onze vingers staan altijd te kriebelen om te kunnen werken. Met onze machines doen we zowel grote als kleine werken. Iedereen kan bij ons terecht.

  Wat u van ons mag verwachten?

  Wij zijn flexibel naar materiaalgebruik, tijdschema en uitvoering toe. Zelf hechten wij veel belang aan orde, netheid, stiptheid en correctheid. Daarom zijn we uw ideale partner!

  Contacteer ons dus gerust voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.