U bent hier: Terras & oprit aanleggen > Oprit & terras aanleggen Puurs

  GRATIS OFFERTESERVICE

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Welk materiaal wenst u?*

  Een combinatie van materialen is ook mogelijk (Meerdere selecties mogelijk).

  Hoe groot is de oppervlakte?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Oprit aanleggen of terras aanleggen in Puurs? Wij staan voor u klaar!

  Wilt u een oprit aanleggen of een terras aanleggen in regio Puurs? Er zijn veel mogelijkheden om uw oprit of terras mooi vorm te geven. Niets verbetert het uiterlijk van een woning meer dan een mooie oprit of terras.

  Een terras, een oprit, een tuinpad, een tuinomheining, een schutting of poort, en vooral een doordachte mix van al deze elementen kan uw woning in Puurs het aanzien geven dat het verdient en de waarde van uw investering verhogen. Wij hoeven u alleen maar te wijzen in de richting van een nieuwbouwwoning waar de milieuverharding nog niet is aangebracht, of naar een woning in de buurt waarvan de bestrating sterk verouderd of versleten is en u begrijpt wat we bedoelen.

  Lees hieronder verder welke verhardingen wij voor u kunnen plaatsen & hoe we te werk gaan.

  Welke verharding kiezen voor uw oprit of terras in Puurs?

  Bij het selecteren van het type verharding is het ook een goed idee om met een specialist te praten. Uiteindelijk zijn er veel verschillende soorten verhardingen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Wat voor u de beste optie is, hangt uiteraard af van uw voorkeuren, maar wordt ook beïnvloed door uw financiële situatie. Andere overwegingen waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing, zijn onder meer loopcomfor en veiligheid (sommige vloeren zijn bv. gladder en uw kleine kinderen zouden makkelijker kunnen vallen).

  Wij plaatsen volgende bestratingsmaterialen:

  • Klinkers
  • Tegels
  • Blauwe hardsteen
  • Natuursqteen
  • Kasseien
  • Hout
  • Dolomiet
  • Grind
  • Beton
  • Asfalt
  • Grasdallen

  Wij zorgen voor een perfecte waterafvoer!

  Tot slot, maar zeker niet in de laatste plaats, moeten we goed letten op de regelgeving rond hemelwaterafvoer. Bij het kiezen van de juiste fundering en bestrating is het noodzakelijk om een afweging te maken tussen de mechanische sterkte van de fundering en de waterdoorlatendheid van de bestrating. Afhankelijk van de situatie kunnen er eisen worden gesteld aan de waterinfiltratie. Op dit punt rijst de vraag of waterdoorlatende of ondoorlatende verhardingen moeten worden toegepast.

  Verhardingen zijn onder te verdelen in drie typen: open verharding, halfopen verharding en gesloten verharding. Infiltratieoppervlakken mogen niet worden berekend voor open verhardingen zoals grind, dolomiet en grastegels, die niet worden beschouwd als onderdeel van de berekening van het infiltratieoppervlak. Bij halfopen verhardingen zoals klinkers of betonnen straatstenen kan water via de ‘poreuze’ voegen wegvloeien en wordt bij het berekenen van het infiltratieoppervlak slechts voor de helft van het totale infiltratieoppervlak rekening gehouden met het oppervlak.

  Als u om esthetische of andere redenen besluit een verharding in een minder doorlatend materiaal aan te leggen, is infiltratie nog steeds mogelijk via het ondergrondse drainagesysteem van de verharding. In die situatie zijn uw enige beperkingen die opgelegd door uw budget en uw verbeeldingskracht, en hebt u een breed scala aan verhardingsopties om uit te kiezen, waaronder de volgende. Elk van hen heeft natuurlijk zijn eigen reeks voor- en nadelen.

  Wat kan u van ons verwachten?

  • Een locatiebezoek bij uw thuis of bedrijf in Puurs.
  • Begeleiding bij de keuze van materialen & aanschaf.
  • Een vrijblijvende offerte die rekening houdt met uw voorkeuren.

  Waarom kiezen voor ons?

  Het aanleggen van een tuinpad, oprit of terras is een flinke onderneming. Voor een terrasaanleg of opritaanleg, is een bepaald niveau van kennis en competentie vereist. De fundering, infiltratie en drainagesystemen moeten allemaal zorgvuldig worden geëvalueerd voordat een beslissing wordt genomen. Bovendien is het fysiek moeilijker dan het soms lijkt.

  Wij bieden u graag een geïntegreerde aanpak voor de aanleg van uw terras en/of oprit. Neem contact met ons op voor meer informatie. Groot of klein project? Wij werken met plezier aan elke opdracht!

  Zelfwerkend zaakvoerder
  Vrijblijvend plaatsbezoek & gratis offerte
  Altijd correcte prijzen
  Kwaliteitsvolle uitvoering van ieder project
  Alles uitgevoerd door één firma
  Eigen materiaal & vrachtwagens
  Ook ervaring met archeologische opgravingen

  Over ons

  Wij spreken zowel particulieren, bouwfirma’s, aannemers, tuinbedrijven als landbouwbedrijven aan. Wij hechten zeer veel belang aan persoonlijk contact en op voorhand de situatie gaan bekijken. Voor vrijblijvend advies en informatie kan u ons altijd contacteren.

  Grote en kleine werken

  Onze vingers staan altijd te kriebelen om te kunnen werken. Met onze machines doen we zowel grote als kleine werken. Iedereen kan bij ons terecht.

  Wat u van ons mag verwachten?

  Wij zijn flexibel naar materiaalgebruik, tijdschema en uitvoering toe. Zelf hechten wij veel belang aan orde, netheid, stiptheid en correctheid. Daarom zijn we uw ideale partner!

  Contacteer ons dus gerust voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.

  Wij behoren tot een netwerk van grondwerkers die actief zijn in gans Vlaanderen. Wij helpen dan ook met plezier iedereen verder

  Start nu je gratis offerteaanvraag & wij zoeken de aannemer met de juiste kennis en ervaring bij jou in de regio! Zonder enige verplichtingen.