U bent hier: Mazouttank verwijderen > Mazouttank verwijderen Lille

  GRATIS OFFERTESERVICE

  U wilt uw mazouttank verwijderen?*

  Is uw stookolietank nog in gebruik?*

  Wat is de inhoud van de tank (Liter)?*

  Zit er nog vloeistof in de tank?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze specialisten voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Mazouttank verwijderen? Wij reinigen, neutraliseren en verwijderen mazouttanks in Lille!

  Heeft u een mazouttank in Lille die u niet meer gebruikt? Dan bent u wettelijk verplicht deze te neutraliseren en zo mogelijk te verwijderen. Welke mogelijkheden er zijn en hoeveel het kost om een stookolietank te verwijderen, leest u hier.

  Wilt u weten wat het kost om uw mazouttank in Lille te laten verwijderen? Vul ons contactformulier in om prijzen te verkrijgen.

  Gebruikt u uw stookolietank niet meer?

  Steeds meer mensen stappen over op aardgas, waardoor hun stookolie-installatie niet meer in gebruik is. Zelfs als uw olietank helemaal leeg is, moet deze door een gekwalificeerde specialist worden gereinigd en in de meeste gevallen worden verwijderd.

  Doet u dit niet, dan kan er in de loop van de tijd bodemverontreiniging optreden, die enkele tienduizenden euro’s kost.

  Deze bodemsanering is uitsluitend uw verantwoordelijkheid. Bij verkoop van de woning wordt u gevraagd om het certificaat van verwijdering van de olietank.

  Uw stookolietank in Lille onschadelijk maken & vervolgens uw mazouttank verwijderen:

  De eerste stap is om uw mazouttank onschadelijk te maken. Een mazouttank onschadelijk maken gebeurt altijd in twee stappen.

  Stap 1) Mazouttank reinigen / mazouttank neutraliseren

  De eerste stap is het grondig reinigen (neutraliseren) van de tank langs de binnenkant. De overheid eist dit. U ontvang hiervan een certificaat.

  Stap 2) Mazouttank verwijderen

  Als tweede stap kan je de mazouttank verwijderen.

  Stap 2.1) Kan de tank niet verwijderd worden? Dan moet u uw mazouttank opvullen.

  Als de tank niet kan worden verwijderd omdat deze onbereikbaar is (zoals bij ondergrondse tanks), kunt u de olietank laten vullen. Dit wordt bereikt met behulp van zand of een bepaald schuim. Door de tank nu te vullen, voorkomt u grondverzakking wanneer de tank begint te roesten.

  Wat kost het om een stookolietank te laten verwijderen?

  Voor het onschadelijk en reinigen (neutraliseren) van een tank van 5000 liter betaal je tussen de 500 en 1000 euro. Als u een enorme ondergrondse olietank van 10.000 liter wilt reinigen, betaalt u al snel meer dan € 675. Vervolgens krijgt u een certificaat waarmee u de tank mag verwijderen.

  Het ophalen van de tank kost je tussen de 200 en 500 euro, afhankelijk van de bereikbaarheid (exclusief graafwerken).

  Hieronder een overzicht van de factoren die van invloed zijn op de prijs:

  Aantal liter weg te pompen residu & extra vervuiling

  Een maximum aantal liters residu (slib, water of stookolie) dat kan worden weggepompt, is normaal gesproken inbegrepen in de prijs van elke sanering. Informeer naar het aantal liters dat bij de prijs is inbegrepen. Per extra liter restant kan een toeslag van € 0,070 worden berekend. Indien bijvoorbeeld steenpuin wordt aangetroffen in de stookolietank, kan een premie voor afvoer en verwerking worden opgelegd.

  Gemetste put & mangat

  Als een gemetselde put wordt gebruikt om de ondergrondse stookolietank te bereiken, moet deze worden verwijderd voordat de tank uit de grond kan worden getild. De vernietiging en afvoer van het puin uit de gemetselde put kan tegen een meerprijs van pakweg € 50,- worden besteld. Informeer naar de diepte van de put en de daarbij behorende sloopkosten. Sommige bedrijven rekenen extra om het mangat in de tank te openen.

  Resterende olie overpompen

  Als er nog bruikbare stookolie in de stookolietank zit, kunt u verzoeken deze naar een andere locatie te verpompen, zoals een nieuwe stookolietank. Normaal gesproken betaal je hier het uurtarief van het bedrijf. Informeer bij uw offerte naar het uurtarief.

  Opvullen put & sleuven

  Als er nog bruikbare stookolie in de stookolietank zit, kunt u verzoeken deze naar een andere locatie te verpompen, zoals een nieuwe stookolietank. Normaal gesproken betaal je hier het uurtarief van het bedrijf. Informeer bij uw offerte naar het uurtarief.

  Het laten verwijderen van een tank is op zich dus niet heel duur, maar er kunnen wel extra kosten bijkomen. De situatie is verschillend per woning & locatie. Daarom is een plaatsbezoek steeds noodzakelijk. Contacteer ons en wij komen vrijblijvend tot bij u.

  Zelfwerkend zaakvoerder
  Vrijblijvend plaatsbezoek & gratis offerte
  Altijd correcte prijzen
  Kwaliteitsvolle uitvoering van ieder project
  Alles uitgevoerd door één firma
  Eigen materiaal & vrachtwagens
  Ook ervaring met archeologische opgravingen

  Over ons

  Wij spreken zowel particulieren, bouwfirma’s, aannemers, tuinaanleggers als landbouwbedrijven aan. Wij hechten zeer veel belang aan persoonlijk contact en op voorhand de situatie gaan bekijken. Voor vrijblijvend advies en informatie kan u ons altijd contacteren.

  Grote en kleine werken

  Onze vingers staan altijd te kriebelen om te kunnen werken. Met onze machines doen we zowel grote als kleine werken. Iedereen kan bij ons terecht.

  Wat u van ons mag verwachten?

  Wij zijn flexibel naar materiaalgebruik, tijdschema en uitvoering toe. Zelf hechten wij veel belang aan orde, netheid, stiptheid en correctheid. Daarom zijn we uw ideale partner!

  Contacteer ons dus gerust voor een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.

  Wij behoren tot een netwerk van grondwerkers die actief zijn in gans Vlaanderen. Wij helpen dan ook met plezier iedereen verder

  Start nu je gratis offerteaanvraag & wij zoeken de aannemer met de juiste kennis en ervaring bij jou in de regio! Zonder enige verplichtingen.